Ge en gåva

Vill du bidra till Kristdemokraternas framgång i valet? Sverige behöver ett starkt kristdemokratiskt parti och Sverige behöver en stabil regering. I en sådan regering är Kristdemokraterna en viktig pusselbit.

Vissa partier stöttas av andra stora aktörer som vill påverka valutgången – som till exempel LO som kampanjar åt Socialdemokraterna när det är dags för valrörelse. Andra partier har ägt fastigheter eller tidningar och sålt av dessa – som till exempel Centern som är rika som troll. Kristdemokraterna däremot, är och har alltid varit en gräsrotsrörelse. Valkassan står och faller med bidragen från oss alla.

Det är dags att investera i ett maktskifte. Vi vill bilda regering med Moderaterna och byta ut Magdalena Andersson som statsminister. Med oss vid makten får du en regering som på riktigt värnar vård, kriminalitet och hjärtlandet. Sverige behöver en ny regering. Vi är redo. Ditt stöd behövs för förändring.

Bli månadsgivare

Det bästa sättet att bidra till vår nästa valframgång är att bli månadsgivare hos Kristdemokraterna. Det är enkelt och du godkänner smidigt med BankID. Du blir månadsgivare i två steg, först anmäler du ditt givande till Kristdemokraterna och därefter fyller du i ett medgivande till Bankgirot.

Börja ditt månadsgivande här
kd.nu/manadsgivare Länk till annan webbplats.

Swish

Du kan scanna QR-koden ovan med din SWISH-app och ge ett valfritt bidrag. Du kan också mata in uppgifterna manuellt.
Mottagare: 1235157003
Meddelande: Ange VALFOND samt ditt namn och ort.

QR-kod för swish

Bank- och plusgiro

Du kan sätta in valfritt belopp på plusgiro 70 58 58 – 9 eller bankgiro 705-8589.
Ange ”Valfond” samt förnamn, efternamn, ort och e-post under meddelande.

Kortbetalning (PayPal)

I vår webbshop för sympatisörer kan du också köpa en gåva till valfonden och betala den med kort.

Kortbetalning (webbshop) Länk till annan webbplats.

De politiska partierna får inte ta emot anonyma bidrag. Vi redovisar därför alla bidrag över ett halvt prisbasbelopp, det vill säga donationer som är över 23 800 kr (2021) till Kammarkollegiet (Lag 2014:105). Vi följer lagstiftningen för behandling av personuppgifter – GDPR.

Läs vår integritetspolicy här

Om du har frågor om Lag 2014:105 eller GDPR kontkata
helpdesk@kristdemokraterna.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
20 juni 2022