Företrädare

Bild på Lars Hector

Lars Hector

Uppdrag

  • Kultur/utbildn/fh-skol, ersättare
  • Partidistriktsstyrelse, ledamot (KD-S)
  • Partiavdelningsstyrelse, ledamot

Författare, God Man, krögare/hotell o festfixare, framförallt i Malmö, Född 1949. Uppvuxen i Lund, sedan 1975 bosatt i Malmö. Brinner för Kristdemokraternas arbete och ideologi, är aktiv styrelseledamot i KD Malmö sedan febr 2019 och Ordf i KD Senior Skåne sedan april 2023. Värnar om äldrevård och sjukvård. Mycket stort kulturintresse - där jag ofta står som arrangör av olika kulturevent. Jag sitter även i Förbundsstyrelsen för Öppna Kristdemokrater. Är en av ”Hjältarna” på 70-talet.
Det faktum att jag är 65+ och brinner för äldre- och sjukvårdsfrågor - synnerligen aktuella områden idag! Med min bakgrund som välkänd "Hjälte" från sjuttiotalet och HBT+ profil är KD just det framtidsparti där jag känner mig hemma, det är det parti som värnar om alla i familjen likväl som den enskilde individen.
Aktuella frågor som jag gärna driver är att Malmö Kommun tar beslut i att bygga ett nytt stort havsnära Konstmuseum.
Att det befintliga ”70-kortet” ska gälla 24/7 och i förlängningen ska det kunna bli ett ”Skånekort” med fria resor för alla 70+ i hela Skåne. Äldre ska helt enkelt ha det bättre - på alla sätt och vis!
Nu brinner jag för partiet och jag känner att det är "Pay-back-time" för mig.🙏❤
…”Jag tror att chansen är god att du, precis som jag, varit kristdemokrat i hela livet utan att veta om det!” är min paroll jämsides med min livsmelodi ”Mera Fest åt Folket”.. ❤
Jag gör mitt yttersta för att förvalta väljarnas förtroende väl