Företrädare

Bild på Angela Papai

Angela Papai

Uppdrag

  • Skola/utbild/barnomsorg, ersättare
  • Partiavdelningsstyrelse, ersättare

Hej,

Angela Covaci Papai heter jag.
Jag är gift och är välsignad med tre barn som är så olika och unika. Har studerat ekonomi på Handelskammaren i Spanien och på universitet i Göteborg.
Har jobbat i 7 år på bank, glad att jag varje dag träffade kunder som var tacksamma för min hjälp med deras dagliga ekonomi.
Jag vet att våran mening i livet är att hjälpa varandra, samma som en läkare kan rädda liv , en frisör som gör att vi känner oss vackra och bönder som fixar mat för oss.
Jag tycker om att hjälpa andra och därför tycker om KD. När jag läste om deras politik och hade möjlighet att lära känna Ebba, kunde jag se att hon har tydliga synpunkter om vad som måste göras för att hjälpa till i samhället och kämpa för att alla kunna leva ett bättre liv i Sverige, då bestämde jag mig för att vara med i KD och kämpa tillsammans för en bättre framtid.
Många har frågat mig varför efter 10 år i Sverige har jag tänkt börja med politik ?
Jag kan säga att under de 10 år, har situationen i Sverige blevit värre och värre och som kvinna, som mamma tror jag att vi inte kan stanna hemma och vänta på ett mirakel ska hända.
Vi som behöver att arbetslivet ska gå ihop med våran privatliv, vi måste göra något för att förbättra situationen!
Det blir för dyrt att vara svensk och alla som tänker på regeringen och vad dem har gjort eller bättre sagt vad dem inte har gjort måste nog tänka som jag....måste kämpa tillsammans för att byta regering!
Jag måste göra mitt bästa så att de inte blir ännu värre för mina barn i framtiden.