Företrädare

Bild på Martina Gullbrandsson

Martina Gullbrandsson

Uppdrag

  • Kommunfullmäktige, ledamot
  • Övriga kommunala uppdrag, ledamot
  • Partiavdelningsstyrelse, ledamot

Jag arbetar som lågstadielärare och brinner för elevers möjligheter till att få en utbildning som präglas av hög kvalitét, trygghet och studiero. Det är barnen som skapar morgondagens samhälle och därför måste vi sätta in resurser tidigt vilket i sin tur skapar goda förutsättningar till denna utveckling. Jag vill ha en skola som tillgodoser elevernas behov av kontakt med exempelvis kurator, specialpedagog, psykolog eller annan elevhälsokompetens. Alla barn har rätt att lära sig läsa, skriva och räkna. Alla barn har rätt att ingå i trygga sammanhang. För våra yngsta barn är det viktigt att få ingå i små barngrupper, små barn=små barngrupper.

Jag vill driva politik som tillåter att hela min kommun kan växa och utvecklas, inte bara vissa orter. Därför ska småskolorna bevaras tillsammans med två åk 4-9 stadier. Tjörn behöver serviceorter som tillåter HELA TJÖRN att leva.

I tider när prioriteringar behöver göras är det kärnverksamheterna som ska gå först. Jag vill vara rösten för de som saknar röst där politiska beslut tas. Våra äldre, våra yngre och invånare med funktionsvariationer behöver prioriteras och få ta plats.

Detta är några av de frågor som jag kommer att arbeta för under nästa mandatperiod om jag får förnyat förtroende.