• Fixa vägen istället för att sänka farten

  Sveriges vägar håller på att vittra sönder. Lösningen är inte att sänka tillåten hastighet, utan att öka kvaliteten på vägarna.

  Regeringen har lämnat stora delar av Sverige därhän. Vägunderhållet är dåligt och istället sänks hastigheten. Så kan vi inte ha det. Vi kristdemokrater glömmer inte de som bor utanför storstäderna. Alla som upplever att deras orter glöms bort – att vägar blir sämre, matbutiker och bensinstationer stängs och samhällsservice försämras. Att det tar lång tid innan polis och ambulans kommer, och att jobben försvinner när företagare går i pension utan att ha någon att lämna över verksamheten till. Vi föreslår stora satsningar i vår skuggbudget på det vi kallar hjärtlandet – på vägunderhåll och bredband, stärkt välfärd och stöd för företag på landsbygden.

  Nu är det dags att få upp reformtempot, möta samhällsproblemen och investera för framtiden. Hela Sverige ska fungera.

  Sverige behöver en ny regering. 

  För att Sverige ska kunna byta regering behöver vi hjälpas åt. GÅ MED I KD och hjälp till att boosta vår valfonden inför valet 2022! Skänk en engångssumma eller bli månadsgivare. 

  👇🏻

   

   

  Scanna QR-koden för att swisha eller mata in uppgifterna manuellt. Mottagare: 1235157003
  Meddelande: Ange VALFOND samt ditt namn och ort.

  Vill du veta mer om vår politik?
  Läs om våra viktigaste frågor!

  Vill du engagera dig mer?
  Bli medlem!

  VARMT TACK!

   

  De politiska partierna får inte ta emot anonyma bidrag. Vi redovisar därför alla bidrag över ett halvt prisbasbelopp, det vill säga donationer som är över 23 800 kr (2021) till Kammarkollegiet (Lag 2014:105). Vi följer lagstiftningen för behandling av personuppgifter – GDPR. Läs vår integritetspolicy här kristdemokraterna.se/integritetspolicy
  Om du har frågor om Lag 2014:105 eller GDPR kontkata helpdesk@kristdemokraterna.se