• Praktikant till David Legas kansli i Europaparlamentet, Bryssel

  Som praktikant är du en av fem medarbetare som bistår David Lega i hans parlamentariska arbete. David Lega är ordinarie ledamot av Europarlamentets utskott för utrikesfrågor och mänskliga rättigheter, ersättare i budgetkontrollutskottet samt ordförande i parlamentets tvärpolitiska grupp för barns rättigheter. Han är också medlem i parlamentets tvärpolitiska grupp för personer med funktionsnedsättning, liksom i dess arbetsgrupp mot antisemitism.

  Du kommer i första hand koordinera besök,...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Jönköpings kommun söker: Ombudsman/politisk sekreterare

  Kristdemokraterna i Jönköpings kommun är partiets största partiavdelning med närmare 800 medlemmar. I kommunfullmäktigevalet 2018 blev vi näst största parti och bedriver idag ett aktivt oppositionsarbete i samverkan med Moderaterna. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill utveckla och stärka partiet med sikte på valframgång 2022.

  Arbetsuppgifter: – stödja våra förtroendevalda i det kommunpolitiska arbetet – leda arbetet med att utveckla partiets organisation – ge...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Uppsala län söker ombudsman

  Vi söker dig som vill jobba för borgerlig valseger 2022. Som ombudsman för partidistriktetet i Uppsala län får du möjlighet att tillsammans med våra förtroendevalda och tjänstemän stärka vår organisation och sprida vår politik.

  Om tjänsten Som ombudsman är du spindeln i nätet i distriktets arbete. I samarbete med distriktsledningen ansvarar du för genomförande av partidistriktets aktiviteter så som medlemsträffar, stämmor och utbildningar. I samarbete med partiavdelningarna, särskilt ...

  Läs mer
 • Politiskt sakkunnig till parti- och riksdagskansliet

  Kristdemokraterna söker Politiskt sakkunnig till parti- och riksdagskansliet

  Parti- och riksdagskansliet ger partiorganisationen, partiledningen och riksdagsgruppens 22 ledamöter politiskt stöd och sakkunnigt underlag, samt i förekommande fall även administrativ hjälp. Arbetet är förlagt till riksdagens lokaler i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt t...

  Läs mer
 • Politiskt sakkunnig till Sara Skyttedals kansli i Europaparlamentet

  Sara Skyttedals kansli i Europaparlametet består av tre medarbetare och en praktikant vars gemensamma uppdrag är att bistå Skyttedal i hennes uppdrag som Europaparlamentariker. Den utannonserade tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt till Europaparlamentets lokaler i Bryssel. Vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

  Ditt uppdrag

  Nu söker vi en ny politiskt sakkunnig med särskilt ansvar för Skyt...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Stockholms stad söker valombudsman

  Kristdemokraterna i Stockholms stad söker valombudsman

  Vi söker dig som vill jobba för borgerlig valseger 2022. Som valombudsman för partidistriktet KD i Stockholms stad får du, från och med den 1 januari 2021 till och med september 2022, möjlighet att tillsammans med våra förtroendevalda och tjänstemän stärka vår organisation och sprida vår politik för ett bättre Stockholm, och ett mer kristdemokratiskt Sverige.

  Om tjänsten Som valombudsman är du spindeln i nätet i distriktets ...

  Läs mer
 • Politiskt sakkunnig till parti- och riksdagskansliet

  Kristdemokraterna söker Politiskt sakkunnig till parti- och riksdagskansliet

  Parti- och riksdagskansliet ger partiorganisationen, partiledningen och riksdagsgruppens 22 ledamöter politiskt stöd och sakkunnigt underlag, samt i förekommande fall även administrativ hjälp. Arbetet är förlagt till riksdagens lokaler i Stockholm, kan delvis utföras på distans. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Tjänsten kan komma ...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Sundsvalls kommun söker politisk sekreterare

  Kristdemokraterna växer som parti och vi behöver nu i Sundsvall anställa politisk sekreterare. Som politisk sekreterare arbetar du med Kristdemokraternas förtroendevalda politiker i Sundsvalls kommun. Bland arbetsuppgifterna ingår att ta fram underlag inför politiska beslut, skriva debattartiklar och pressmeddelanden, producera innehåll för sociala medier/webbplats, kontakt med media, utveckla lokal och regional politik/strategi, samt administrativa uppgifter.

  I arbetet ingår att ha ko...

  Läs mer