• Regional organisationsutvecklare till region sydost

  Vill du vara med och forma framtidens arbete inom politik och organisation i hela Sverige. Vi söker en regional utvecklare för region Sydost där Jönköping, Kalmar och Östergötland ingår. Tjänsten ingår i en organisation med 6 organisationsutvecklare. Är du den rätta personen för oss?

  Ditt uppdrag

  Som organisationsutvecklare är du partiorganisationens spindel i nätet. Tjänsten är en brygga mellan riksorganisation, partidistrikt/avdelningar och ledande funktioner för Kristdemokra...

  Läs mer
 • Chef till politikavdelningen på riksdagskansliet

  Parti- och riksdagskansliet ger partiorganisationen, partiledningen och riksdagsgruppens 22 ledamöter politiskt stöd och sakkunnigt underlag, samt i förekommande fall även administrativ hjälp. Arbetet är förlagt till riksdagens lokaler i Stockholm. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt tid.

  Ditt uppdrag Som chef över politikavdelningen arbetsleder du 9st politiskt sakkunniga och ansvarar ...

  Läs mer
 • Politiskt sakkunnig i miljö-, jordbruks- och trafikpolitiska frågor

  Parti- och riksdagskansliet ger partiorganisationen, partiledningen och riksdagsgruppens 22 ledamöter politiskt stöd och sakkunnigt underlag, samt i vissa fall även administrativ hjälp. Arbetet är förlagt till riksdagens lokaler i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast. Vi tillämpar provanställning.

  Ditt uppdrag

  Som politiskt sakkunnig bistår du tillväxt- och miljökommittén, riksdagsgruppen, partiledningen och andra tjänstemän med kompetens ...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Stockholms stadshus söker valkampanjarbetare

  Vi söker en valkampanjarbetare till vårt stadshuskansli för att arbeta tillsammans med gruppledaren, roteln och toppkandidaterna under valrörelsen 2022.

  Till arbetsuppgifterna hör främst stöd till toppkandidaterna med praktiska uppgifter i form av kampanjverksamhet så som valaktiviteter, kampanjer, affischering, folderutdelning, studiebesök och närvaro i valstugan. Du kommer även vid behov bistå rotelns kommunikationsavdelning och borgarrådssekreterare med underlag, omvärldsbevakning, ...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Stockholms stadshus söker pressekreterare

  Vi söker en pressekreterare på heltid till vårt stadshuskansli för att arbeta tillsammans med borgarrådet, roteln och partiets fullmäktigegrupp. Tjänsteinnehållet kommer bestå övervägande av press, kommunikation och sociala medier.

  Till arbetsuppgifterna hör bl.a. omvärldsbevakning, presskontakter, hantering och utvecklande av sociala medier, artikelförfattande, pressberedskap, framtagande av pressmeddelanden, strategier, underlag och politiska utspel.

  Då arbetet kräver en hög s...

  Läs mer
 • KD Stockholm söker Digital marknadsförare / Social Media Manager / Kommunikatör

  Vi söker dig som vill jobba för borgerlig valseger i Stockholm 2022. Som digital kommunikatör för partidistriktet i KD i Stockholms stad och län får du möjlighet att tillsammans med våra förtroendevalda sprida vår politik för ett bättre Stockholm, och ett mer kristdemokratiskt Sverige. Gillar du politisk och strategisk kommunikation? Har du kunskap om layout, hur man tar fram annonser och på ett effektivt sätt marknadsför sig till utvalda målgrupper i sociala medier? I sådana fall kan du vara...

  Läs mer
 • Politisk sekreterare med fokus på kommunikationsfrågor inför valet 2022

  Kristdemokraterna i Haninge söker en politisk sekreterare med fokus på kommunikationsfrågor inför valet 2022. Som politisk sekreterare hos oss arbetar du med att planera och genomföra kampanjer under valrörelsen, stödja våra förtroendevalda samt samordna vår kommunikation, såväl externt som internt. Du kommer att ingå i vårt kansli som idag består av tre funktioner: gruppledare, kommunalråd och politisk sekreterare.

  Vem söker vi? Du delar Kristdemokraternas värderingar. Du kan uttrycka...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Jönköpings kommun söker:

  Valombudsman

  Kristdemokraterna i Jönköpings kommun är partiets största partiavdelning med drygt 700 medlemmar. I kommunfullmäktigevalet 2018 blev vi näst största parti och bedriver idag ett aktivt oppositionsarbete i samverkan med Moderaterna. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill utveckla och stärka partiet med sikte på valframgång 2022.

  Arbetsuppgifter: – stödja våra förtroendevalda i det kommunpolitiska arbetet – leda arbetet med att utveckla partiets organisation...

  Läs mer