• Brevsvarare till parti- och riksdagskansli

  Kristdemokraterna söker

  Brevsvarare till parti- och riksdagskansli 

  Parti- och riksdagskansliet ger partiorganisation, partiledning, riksdagsgrupp politiskt stöd, sakkunnigt underlag och administrativ hjälp. Vi söker en brevsvarare på deltid till vårt kansli. Arbetet är förlagt till riksdagens lokaler i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

  Vi söker en person till vårt kansli som skall svara på brev, e-post och sociala medier ...

  Läs mer
 • Handläggare till parti- och riksdagskansli

  Kristdemokraterna söker

  Handläggare till parti- och riksdagskansli

  Parti- och riksdagskansliet ger partiorganisation, partiledning, riksdagsgrupp politiskt stöd, sakkunnigt underlag och administrativ hjälp. Vi söker en handläggare på heltid till vårt kansli. Arbetet är förlagt till riksdagens lokaler i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

  Som handläggare ger man en eller flera riksdagsledamöter politiskt och administrativt st...

  Läs mer
 • Politisk sekreterare Västerbotten

  Kristdemokraterna söker politisk sekreterare! Vill du vara med och förbättra vardagen för Västerbottens medborgare? Vi kristdemokrater i Västerbottens läns landsting söker nu en politisk sekreterare med placering i Umeå.

  Du kommer att biträda gruppledaren och förtroendevalda i arbetet att utveckla och förbättra sjukvården i Västerbotten. Det innebär att utarbeta förslag till debattartiklar, interpellationer och motioner. I arbetet kommer du också driva vår hemsida och våra sociala medi...

  Läs mer