• Kristdemokraterna i Nynäshamn kommun söker politisk sekreterare

  Kristdemokraterna växer som parti och vi behöver nu i Nynäshamn anställa politisk sekreterare. Som politisk sekreterare arbetar du med Kristdemokraternas förtroendevalda politiker i Nynäshamns kommun. Bland arbetsuppgifterna ingår att ta fram underlag inför politiska beslut, skriva debattartiklar och pressmeddelanden, producera innehåll för sociala medier/webbplats, kontakt med media, utveckla lokal och regional politik/strategi, samt administrativa uppgifter.

  Kristdemokraterna är ett ...

  Läs mer
 • Politisk sakkunnig till Sara Skyttedals kansli i Europaparlamentet

  Sara Skyttedals kansli i Europaparlametet består av tre medarbetare och en praktikant vars gemensamma uppdrag är att bistå Skyttedal i hennes uppdrag som Europaparlamentariker. Den utannonserade tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt till Europaparlamentets lokaler i Bryssel. Vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

  Ditt uppdrag

  Nu söker vi en ny politisk sakkunnig med särskilt ansvar för Skytt...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Stockholms stad söker valombudsman

  Kristdemokraterna i Stockholms stad söker valombudsman

  Vi söker dig som vill jobba för borgerlig valseger 2022. Som valombudsman för partidistriktet KD i Stockholms stad får du, från och med den 1 januari 2021 till och med september 2022, möjlighet att tillsammans med våra förtroendevalda och tjänstemän stärka vår organisation och sprida vår politik för ett bättre Stockholm, och ett mer kristdemokratiskt Sverige.

  Om tjänsten Som valombudsman är du spindeln i nätet i distriktets ...

  Läs mer
 • Politiskt sakkunnig till parti- och riksdagskansliet

  Kristdemokraterna söker Politiskt sakkunnig till parti- och riksdagskansliet

  Parti- och riksdagskansliet ger partiorganisationen, partiledningen och riksdagsgruppens 22 ledamöter politiskt stöd och sakkunnigt underlag, samt i förekommande fall även administrativ hjälp. Arbetet är förlagt till riksdagens lokaler i Stockholm, kan delvis utföras på distans. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Tjänsten kan komma ...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Sundsvalls kommun söker politisk sekreterare

  Kristdemokraterna växer som parti och vi behöver nu i Sundsvall anställa politisk sekreterare. Som politisk sekreterare arbetar du med Kristdemokraternas förtroendevalda politiker i Sundsvalls kommun. Bland arbetsuppgifterna ingår att ta fram underlag inför politiska beslut, skriva debattartiklar och pressmeddelanden, producera innehåll för sociala medier/webbplats, kontakt med media, utveckla lokal och regional politik/strategi, samt administrativa uppgifter.

  I arbetet ingår att ha ko...

  Läs mer
 • Valombudsman till kristdemokraterna Stockholms län

  Kristdemokraterna Stockholms län söker Valombudsman till kristdemokraterna Stockholms län

   

  Kristdemokraterna växer som aldrig förr och vi söker nu dig som vill vara med och forma framtidens arbete inom politik och organisation som valombudsman i Stockholms län.

  Tjänsten Som valombudsman arbetar du med att planera och genomföra kampanjer och utbildningar med fokus på valet 2022. Tjänsten har i övrigt en stor bredd av arbetsuppgifter med allt från enklare kansliarbet...

  Läs mer