• Sommarkampanjteam

  Vill du vara en del av Kristdemokraternas valkampanj 2022?

  Vill du ha Sveriges roligaste sommarjobb? Har du en förmåga att engagera och samtala med alla typer av människor? Då ska du söka till vårt kampanjteam. Kristdemokraterna kommer under sommaren synas runt om i landet genom ett glatt inspirerande och taggat sommarkampanjteam ute på gator och torg, stränder, mässor och andra event.

  Vi söker till detta flertal personer varav några som kommer ha det övergripande ansvaret för p...

  Läs mer
 • Kom och förstärk vår valorganisation! KD´s parti-riksdagskansli

  Kom och jobba med oss i valet 2022

  Vi förstärker vår valorganisation och söker dig som är vill arbeta med att jobba med våra kandidaters turnéer, besök och event. Är detta du? Arbetet utgår från parti- och riksdagskansliet i Stockholm och man åker med kandidater runt i landet som medföljare. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning från maj till september 2022.

  Ditt uppdrag Älskar du att vara spindeln i nätet, planera och samordna då är denna tjänst för just dig. Din del i valor...

  Läs mer
 • Brevsvarare till parti- och riksdagskansliet

  Parti- och riksdagskansliet ger partiorganisation, partiledning och riksdagsgruppens 22 ledamöter politiskt stöd och administrativ hjälp. Arbetet är förlagt till riksdagens lokaler i Stockholm. Vi söker en brevsvarare på 100% till vårt kansli under perioden juni till oktober 2022.

  Ditt uppdrag Som brevsvarare svarar du på brev, e-post, telefonsamtal och sociala medier från allmänheten i olika politiska frågor. Det ingår även att sköta viss administration runt brevsvarsarbetet. Du är e...

  Läs mer
 • Är det du som förstärker vår valorganisation 2022? KD Stockholm

  Vi söker sex medarbetare som skall förstärka vår valorganisation under valet. Arbetet utgår ifrån distriktskansliet i Stockholm men en tjänst som kampanjarbetare innebär att arbetsplatsen är ambulerande inom hela Stockholms län.  Vi erbjuder ett spännande arbete under valrörelsens mest avgörande period. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning från 15 augusti till 15 september 2022.

  Ditt uppdrag Detta är en spännande och givande tjänst för dig som vill vara med och bidra till ett bra v...

  Läs mer
 • Controller till parti- och riksdagskansliet

  Parti- och riksdagskansliet ger partiorganisation, partiledning och riksdagsgruppens 22 ledamöter politiskt stöd och administrativ hjälp. Tjänsten är heltid och arbetsplats är i Kristdemokraternas kontorslokaler i Gamla Stan i Stockholm men arbetet kan delvis utföras på distans.

  Ditt uppdrag Du är en driven Controller med stort intresse för kvalitet och uppföljning. Kristdemokraterna kan erbjuda ett omväxlande arbete i en politisk förening. Du tar en aktiv roll i arbete med våra ekonom...

  Läs mer
 • Europaparlamentariker David Lega söker praktikant för hösten 2022

  David Lega representerar Kristdemokraterna i Europaparlamentet och sitter bland annat i parlamentets utrikesutskott och utskottet för mänskliga rättigheter. Hans arbete är huvudsakligen fokuserat på EU:s roll i omvärlden och värnandet av de mänskliga rättigheterna globalt, exempelvis barns rättigheter och kampen mot antisemitism.

  Nu söker vi en praktikant till Davids kansli för hösten 2022. Som praktikant får du möjligheten att arbeta i EU:s kärna och prova på många olika moment. Prakt...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Jönköpings kommun söker: Valombudsman

  Kristdemokraterna i Jönköpings kommun är partiets största partiavdelning med drygt 700 medlemmar. I kommunfullmäktigevalet 2018 blev vi näst största parti och bedriver idag ett aktivt oppositionsarbete i samverkan med Moderaterna. Vi söker nu dig som vill vara med att leda vår valrörelse 2022.

  Arbetsuppgifter:

  – planera och leda partiets praktiska valarbete

  – ge service till våra sju kommundelsföreningar

  – arbeta med partiets kommunikation

  – öka medlemsengag...

  Läs mer
 • Europaparlamentariker Sara Skyttedal söker sociala medier-praktikant för hösten 2022

  Just nu letar Europaparlamentariker Sara Skyttedal efter en ny praktikant, med särskild inriktning på kommunikation och sociala medier, till sitt kontor i Europaparlamentet i Bryssel avseende hösten 2022.

  Praktikplatsen innebär att man tillsammans med tre tjänstemän bistår Skyttedal i hennes dagliga arbete som Europaparlamentariker. Praktikplatsen riktar sig till dig som vill arbeta med politisk kommunikation via digitala plattformar och vill få ytterligare erfarenhet av att arbete med...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Helsingborg/Skåne söker KDU-valkampanjarbetare.

  Nu letar vi efter dig som vill vinna val i Helsingborg, Skåne och Sverige. Vi söker efter dig som vill arbeta i Helsingborg och övriga Skåne med att kampanja under några intensiva månader i valrörelsen 2022.

  Till arbetsuppgifterna hör utåtriktat kampanjarbete under några intensiva kampanjmånader tillsammans med lokala, regionala och nationella kandidater på valmöten, folderutdelning, studiebesök, närvaro i valstugorna och riktade kampanjinsatser där vi möter många väljare. Debattvana ä...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Region Uppsala söker digital kommunikatör och politisk sekreterare

  Vår mycket uppskattade politiska sekreterare har fått nya spännande uppdrag och därför söker vi nu hennes efterträdare. Är det dig vi söker?

  I så fall är du en skicklig digital kommunikatör som kommer att jobba tätt ihop med Region Uppsalas kristdemokratiska regionråd och fullmäktigegrupp. Dina dagar kommer till största del att fyllas av press, kommunikation, administration och sociala medier vilka du tar dig an med strategisk skärpa.

  Om vi går in lite mer på detaljnivå så hör ä...

  Läs mer