• Politisk rådgivare till David Legas kansli i Europaparlamentet, Bryssel

  Som politisk rådgivare är du en av fyra medarbetare som bistår David Lega i hans parlamentariska arbete.

  Du kommer i första hand bevaka frågor med bäring på EU:s gemensamma utrikespolitik (säkerhets-, försvars-, handels- och utvecklingsfrågor), men även – i samband med parlamentets plenarsammanträden – ansvara för ärenden rörande EU:s budget-, fiskeri-, jordbruks- och regionalpolitik.

  En huvuduppgift är att författa anföranden, bakgrundsunderlag, debattartiklar och i...

  Läs mer
 • Politisk sekreterare – Kristdemokraterna i Region Kalmar län

  Kristdemokraterna i Region Kalmar län erbjuder nu en tjänst som politisk sekreterare i regionen. Vi söker en positiv och driven person som delar Kristdemokraternas värderingar. Du vill vara med och bygga vårt lag och bidra till fortsatta framgångar för vår politik.

  Som politisk sekreterare arbetar du på uppdrag av regiongruppen och våra två regionråd. Arbetets fokus ligger på hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Som politisk sekreterare tar du fram faktaunderla...

  Läs mer
 • Valombudsman till kristdemokraterna Stockholms län

  Kristdemokraterna Stockholms län söker Valombudsman till kristdemokraterna Stockholms län

   

  Kristdemokraterna växer som aldrig förr och vi söker nu dig som vill vara med och forma framtidens arbete inom politik och organisation som valombudsman i Stockholms län.

  Tjänsten Som valombudsman arbetar du med att planera och genomföra kampanjer och utbildningar med fokus på valet 2022. Tjänsten har i övrigt en stor bredd av arbetsuppgifter med allt från enklare kansliarbet...

  Läs mer