• Kristdemokraterna i Jönköpings kommun söker: Ombudsman/politisk sekreterare

  Kristdemokraterna i Jönköpings kommun är partiets största partiavdelning med närmare 800 medlemmar. I kommunfullmäktigevalet 2018 blev vi näst största parti och bedriver idag ett aktivt oppositionsarbete i samverkan med Moderaterna. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill utveckla och stärka partiet med sikte på valframgång 2022.

  Arbetsuppgifter: – stödja våra förtroendevalda i det kommunpolitiska arbetet – leda arbetet med att utveckla partiets organisation – ge...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Uppsala län söker ombudsman

  Vi söker dig som vill jobba för borgerlig valseger 2022. Som ombudsman för partidistriktetet i Uppsala län får du möjlighet att tillsammans med våra förtroendevalda och tjänstemän stärka vår organisation och sprida vår politik.

  Om tjänsten Som ombudsman är du spindeln i nätet i distriktets arbete. I samarbete med distriktsledningen ansvarar du för genomförande av partidistriktets aktiviteter så som medlemsträffar, stämmor och utbildningar. I samarbete med partiavdelningarna, särskilt ...

  Läs mer
 • Kristdemokraterna i Sundsvalls kommun söker politisk sekreterare

  Kristdemokraterna växer som parti och vi behöver nu i Sundsvall anställa politisk sekreterare. Som politisk sekreterare arbetar du med Kristdemokraternas förtroendevalda politiker i Sundsvalls kommun. Bland arbetsuppgifterna ingår att ta fram underlag inför politiska beslut, skriva debattartiklar och pressmeddelanden, producera innehåll för sociala medier/webbplats, kontakt med media, utveckla lokal och regional politik/strategi, samt administrativa uppgifter.

  I arbetet ingår att ha ko...

  Läs mer