• Välkommen till kommun- och regionpolitiska dagar 2019

  Ny mandatperiod och nya möjligheter

  Vi gjorde det som alla sa att vi inte skulle göra. Kristdemokraterna räknades ut gång efter annan under våren och sommaren 2018. Men den 9 september gjorde vi det som ingen trodde var möjligt – i alla fall ingen journalist.

  Vi kristdemokrater visade att KD-rebellen fanns och var något att räkna med. Idag har vi över fyrtio procent fler ledamöter i kommuner- och landsting och regioner. Kristdemokraterna finns med i fler kommunala och landstingskommunala ledningar än det ”stora partiet”. Kristdemokraterna är något att räkna med.

  Den 29-30 mars träffas vi åter igen till de stora kommun- och regionpolitiska dagarna. Senast vara vi tusen deltagare, nu räknar vi med över tusen deltagare av entusiastiska kristdemokratiska förtroendevalda. Du är en av dessa.

  Vi är övertygade om att den arena som våra kommundagar utgör är en viktig träffpunkt där vi kan dela med oss av erfarenheter och vi får nya uppslag och idéer med oss hem för att förverkliga Välfärdslöftet i våra kommuner och landsting/regioner.

  På de följande sidorna finns ett fullmatat program. Det är över trettio olika seminarier som du har att välja mellan. Det är ämnen allt från sjukvårdens och äldreomsorgens utmaningar till hur vi kan bygga och planera ett samhälle där ingen lämnas efter eller hålls tillbaka.

  Det är för 22:a gången som Kommun- och regionpolitiska rådet har förmånen att få hälsa alla Kristdemokrater med intresse för kommun- och regionpolitiska frågor välkomna till partiets stora årliga arrangemang.

  Varmt välkommen till 2019 års kommun- och regionpolitiska dagar i Örebro.

  David Lega
  Ordförande för kommun- och regionpolitiska

  Program
  Prospektet för kommun- och regionpolitiska dagarna är nu klart. Du kan här ladda hem en lågupplöst version av prospektet innehållande program, seminarier, extra arrangemang, praktisk information och hotellinformation. Här intill kan du hämta delversioner av prospektet.
  Prospektet i sin helhet

  Anmälan:
  Anmälningsfunktionär är nu stängd. Sista anmälningsdag har passerat. För frågor maila kommundagarna@kristdemokraterna.se

  Fr o m den 25 februari är det förhöjd avgift med ca 30%. Så en god idé är att göra anmälan snarast möjligt. Från detta datum är också anmälan bindande – se info i prospektet om avbokningsregler. Den 8 mars är absolut sista anmälningsdag. Därefter sker heller ingen återbetalning vid avbokning.

  Logi
  Du kan redan nu boka ditt logi i Örebro. Vi har elva hotell där det finns blockbokning gjort. Du kontaktar det hotell du önskar bo på och ”övertar” rum. Du svarar själv för betalning av rummet, vilket sker på plats. Du kan också efter ök med hotellet erhålla faktura. Här hittar du information om adress, telefon och e-post adress samt prislista.

  Resor
  Du kan redan nu boka resa till kommundagarna 2019. Partiet har avtal med SJ vilket ger dig rabbat på resan. Ju tidigare bokning, ju billigare resa. Använd länken kd.nu/sj/kommundagarna2018 (det är samma länk som förra arrangemanget – funkar också för 2019).

  Utställare
  Företag och organisationer är varmt välkomna att delta som utställare under partiets kommun- och landstingspolitiska dagar i Örebro. Varje utställare erbjuds en plats om 2×3 m, tillgång till bord, stol, fritt wifi och ström.

  För vidare information om utställningar kontakta utställingsförsäljare Christina Glassel, e-post christina@canmedia.se

  För mer information
  Önskar du information om kommun- och landstingspolitiska dagarna skicka e-post till kommundagarna@kristdemokraterna.se eller kontakta projektansvarig Tommy Bernevång Forsberg på e-post tommy@kristdemokraterna.se eller telefon 076-5272506.

  Uppdaterad information finns också i mappen ”Kommundagar Örebro 2019” på partiets intranät Navet.