• Välkommen till kommun- och landstingspolitiska dagar 2019

  Det är för 22:a gången som Kommun- och landstingspolitiska rådet har förmånen att få hälsa alla Kristdemokrater med intresse för kommun- och landstingsfrågor välkomna till partiets stora årliga arrangemang.

  Programmet är under uppbyggnad. Det slutliga prospektet med all information och anmälnlingsmöjligheter beräknas vara klara omkring nyåret. I början av januari kommer alla (i medlemsregistret registrerade) förtroendevalda i fullmäktige, nämnder och styrelser, att få inbjudan hemskickad.

  Information om logi och möjlighet att boka detta kommer att finnas på denna sida så snart vi har det klart. Resor med SJ kommer också att kunna bokas via särskild länk på denna sida.

  Under hösten kommer informationen på denna sida att uppdateras.

  Utställare
  Företag och organisationer är varmt välkomna att delta som utställare under partiets kommun- och landstingspolitiska dagar i Örebro. Varje utställare erbjuds en plats om 2×3 m, tillgång till bord, stol, fritt wifi och ström.

  För vidare information om utställningar kontakta utställingsförsäljare Christina Glassel, e-post christina@canmedia.se

  För mer information
  Önskar du information om kommun- och landstingspolitiska dagarna skicka e-post till kommundagarna@kristdemokraterna.se eller kontakta projektansvarig Tommy Bernevång Forsberg på e-post tommy@kristdemokraterna.se eller telefon 076-5272506.