• Hela Sverige ska fungera

  S och C har övergivit de svenskar som bor på landsbygden. Man har velat väl men titta på verkligheten och utfallet. De är blinda för landsbygdens behov och förutsättningar.

  Sverige är i grunden ett bra land att leva i, men utvecklingen går åt fel håll på flera sätt. När det gäller jobben, vården och tryggheten. Regeringen gör inte vad som krävs för att vända utvecklingen. I stället har årets budget till stor del använts för att lösa Socialdemokraternas parlamentariska problem – göra Centerpartiet och Vänsterpartiet nöjda.

  Kristdemokraternas prioriteringar är tydliga. Vi ser människorna bakom de dystra siffrorna. Patienten i vårdkön, den arbetslöse som söker försörjning och en arbetsgemenskap, familjer som upplever otrygghet i sina bostadsområden och behoven av att livet på landsbygden ska fungera.

  Därför fortsätter vi att ta steg mot ett statligt ansvar för sjukvården för att säkra en tillgänglig och jämlik vård. Vi skapar möjligheter för arbetsgivare att anställa långtidsarbetslösa och människor med nedsatt arbetsförmåga genom förstärkta nystartsjobb och lönebidragsanställningar. Vi stärker tryggheten med förslag om fler poliser, höjda polislöner och utbyggnad av rättsväsendets myndigheter.

  Nu är det dags att få upp reformtempot, möta samhällsproblemen och investera för framtiden. Vi är beredda att ta oss an uppgiften att vända utvecklingen. För patienterna i vårdkön, för brottsoffren och de arbetslösa. Hela Sverige ska och kan fungera.

  Sverige behöver en ny regering.

  För att Sverige ska kunna byta regering behöver vi hjälpas åt. GÅ MED I KD och hjälp till att boosta vår valfonden inför valet 2022! Skänk en engångssumma eller bli månadsgivare. 

  👇🏻

   

   

  Scanna QR-koden för att swisha eller mata in uppgifterna manuellt. Mottagare: 1235157003
  Meddelande: Ange VALFOND samt ditt namn och ort.

  Vill du veta mer om vår politik?
  Läs om våra viktigaste frågor!

  Vill du engagera dig mer?
  Bli medlem!

  VARMT TACK!

   

  De politiska partierna får inte ta emot anonyma bidrag. Vi redovisar därför alla bidrag över ett halvt prisbasbelopp, det vill säga donationer som är över 23 800 kr (2021) till Kammarkollegiet (Lag 2014:105). Vi följer lagstiftningen för behandling av personuppgifter – GDPR. Läs vår integritetspolicy här kristdemokraterna.se/integritetspolicy
  Om du har frågor om Lag 2014:105 eller GDPR kontkata helpdesk@kristdemokraterna.se