Bli medlem

Jag gick med i Kristdemokraterna för att jag vill värna om människors rätt till en samhällsgemenskap, där de grundläggande sakerna som människor förväntar sig ska fungera – fungerar. För mig är det viktigt att stå upp för de mest utsatta i samhället och att självbestämmandet har en central roll. Jag gick med i Kristdemokraterna för att jag ser behovet av goda värderingar i ett samhälle där otryggheten och vårdköerna växer, och där jag ser behovet av mod att se efter verklighetens folk. Idag hotas dessa goda väderingar och samhällsgemenskapen av januaripolitiken. Det vill jag och Kristdemokraterna sätta stopp för.

Gör som jag gjorde – bli medlem.

EBBA BUSCH
Partiledare (KD)

Medlemsavgiften för första året är 200 kr. I ditt välkomstpaket, som du får hemskickat någon vecka efter att du ansökt om medlemskap, så finns information om hur du kan betala avgiften. Varmt välkommen med din medlemsansökan.

Personuppgiftslagen. I enlighet med PuL (personuppgiftslagen) vill vi lämna följande information: Vi kommer att dataregistrera dina uppgifter (10 § PuL).

Vi använder inte personnummer som medlemsnummer, utan bara för att säkert kunna identifiera en person (22 § PuL).
Uppgifterna kommer ej att lämnas ut till utomstående personer/organisationer och kommer bara att användas för partianknuten verksamhet (17 § PuL). För mer information sänd ett e-post till helpdesk@kristdemokraterna.se eller ring 08-723 25 55.

Ansök